RADICAL#10 (CAT). 30 ANYS DE SOMNIS TANGIBLES. Com canviaran els propers 20 anys a la llum de com hem canviat els darrers 30.

CURSO ONLINE
4,75 (7 )

PRECIO DEL CURSO

25 €

INSCRIBIRME

Estás inscrito a 0 cursos, el máximo posible de tu plan formativo. En cuanto realices 1 de 0, podrás apuntarte a este curso de manera gratuita.

Estás inscrito a 0 cursos online, el máximo posible
de tu plan formativo. En cuanto realices 1 de los 0, podrás
apuntarte a este curso.
Estás inscrito a 0 cursos presenciales, el máximo posible
de tu plan formativo. En cuanto finalices 1 de los 0, podrás
apuntarte a este curso.
DATOS DEL CURSO
Modalidad: Curso online
Duración: 1 HORA 30 MINUTOS
Temática: Innovación y transformación de negocios
Materiales: 1
Nivel: Profesionales inquietos
Valoraciones:
PROFESOR/A Alfons Cornella
¿Tienes alguna duda o pregunta?
Escríbenos a:
info@infonomia.com

INTRODUCCIÓN DEL CURSO

Durant anys hem dedicat l'acte Radical is Normal a mostrar com allò que abans consideràvem “radical” es converteix en “normal” molt ràpidament. En ciència i tecnologia, en societat i en els negocis. Les possibilitats de la tecnologia, combinades amb les noves necessitats del mercat, les nostres necessitats, deriven en oportunitats susceptibles de convertir-se en progrés.
Aquest any 2023, dedicarem el Radical#10  a explorar que hem aprés després de 30 anys d’actes al llarg de més de 25 anys. Com sempre, mitjançant 10 eixos que ajudin a construir un relat coherent del futur més proper. Què podem ja llegir del que ens espera en els propers anys i mesos?
 

¿QUÉ VAS A APRENDER?

  • Nous elements que redefineixen el progrés en les empreses i les organitzacions.
  • La identificació de noves oportunitats en aquest nou context.
  • Els avenços científics i tecnològics que impacten en la acceleració dels negocis.
  • Els exemples de empreses i organitzacions innovadores que incorporen aquest nous elements.

DESCRIPCIÓN DEL CURSO

QUÈ ÉS EL RADICAL?
Des de la seva fundació l'any 2000, a Infonomia, avui Institute of Next. ens hem dedicat a fomentar la cultura de la innovació a través de la producció i la disseminació de centenars d'articles, llibres, vídeos i desenes d'esdeveniments.
Una de les nostres activitats periòdiques més conegudes és el nostre Radical is Normal: una xerrada sobre com el que abans percebíem com a “radical” es converteix en una cosa totalment “normal”, molt ràpidament.
Una inspiració per atrevir-se a pensar de manera més radical en noves solucions que puguin aportar valor a la nostra activitat. Ho fem a través de 100 exemples ordenats en 10 àrees diferents.
Organitzant els continguts del Radical hem après que avui la diferència entre allò que és normal i allò que és radical és pràcticament nul·la. Ens esperem gairebé qualsevol cosa de la ciència i la tecnologia, i del comportament social. El més radical acaba sent el que és normal en molt poc temps.
Per aquesta raó, haurem de ser molt més audaços en la nostra manera de pensar, i això significarà que haurem d'estar constantment al dia dels darrers avenços al món. Gestionar i comunicar un progrés tan accelerat, que sovint és incomprensible per a la majoria de les persones, serà un dels grans reptes del futur proper.