Radical is Normal# Edició 8. Versió en català

CURSO ONLINE
4,435 (108 )

PRECIO DEL CURSO

40 €

INSCRIBIRME

Estás inscrito a 0 cursos, el máximo posible de tu plan formativo. En cuanto realices 1 de 0, podrás apuntarte a este curso de manera gratuita.

Estás inscrito a 0 cursos online, el máximo posible
de tu plan formativo. En cuanto realices 1 de los 0, podrás
apuntarte a este curso.
Estás inscrito a 0 cursos presenciales, el máximo posible
de tu plan formativo. En cuanto finalices 1 de los 0, podrás
apuntarte a este curso.
DATOS DEL CURSO
Modalidad: Curso online
Duración: 1 HORA 30 MINUTOS
Temática: Innovación y transformación de negocios
Materiales: 2
Nivel: Profesionales inquietos
Valoraciones:
PROFESOR/A Alfons Cornella
¿Tienes alguna duda o pregunta?
Escríbenos a:
info@infonomia.com

INTRODUCCIÓN DEL CURSO

Alfons Cornella, fundador d’Institute of Next by Infonomia, presenta la 8ª edició del seu habitual "Radical is Normal", amb l’objectiu de mostrar amb exemples que el què ens pot semblar "Radical" es converteix en "Normal" molt ràpidament. En especial, això s’està evidenciant en els darrers mesos, com a conseqüència entre altres coses de la pandèmia Covid19.     

El tema marc del Radical#8 és REDEFINIR EL PROGRÉS: com els quatre elements principals que han constituït el que enteníem fins ara per “progrés”, eficiència, creixement, coneixement i llibertat, estan sent substituïts per uns nous elements, resiliència, equilibri, curiositat i dignitat. Tot això afavorit per rellevants canvis científics i tecnològics que acceleren profunds canvis socials i econòmics.

Hi ha, per tant, que redefinir què entenem per “progrés”. Això afectarà al conjunt de la societat i a les nostres organitzacions, i a nosaltres mateixos com a professionals i persones. La redefinició del progrés crea noves oportunitats per a tots, i, clar està, nous problemes.

Aquesta edició número 8 de Radical serà online, cosa que afavorirà que més persones de les que normalment han participat en l’esdeveniment presencialment durant els darrers anys puguin ara gaudir-ho.

No t’ho perdis, ho pots veure des del sofà de casa teva el 22 de març 2021 de 18h a 19:30h.

 

¿QUÉ VAS A APRENDER?

  • exemples d'innovació que t'impactaran
  • noves idees per entendre la complexitat del món
  • canvis que poden succeir en els propers mesos
  • noves propostes per reorientar el progrés

DESCRIPCIÓN DEL CURSO

RADICAL#8 REDEFINIR EL PROGRÉS és una presentació construïda amb exemples reals sobre els canvis que estan succeint en la societat, les organitzacions i els negocis, que ens afectaran en els propers mesos, i en la que es posa èmfasi en com algunes de les organitzacions més innovadores del món estan responen.